21 Haziran 2 Temmuz Çalışma Programı

21 Haziran 2 Temmuz Çalışma Programı

18.06.2021 492

 

2 Temmuz 2021 tarihinde sona erecek olan 2020-2021 ders yılı içerisindeki eğitim öğretim faaliyetleri uzaktan ve yüzyüze devam edecektir. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlerin yanında fiziksel, sosyal- duygusal, kültürel ve sportif etkinliklerle de gelişimlerinin desteklenmesi gerekmektedir.

Bu sebeple 2 Temmuz tarihinden itibaren öğrencilerimizin yukarıda belirtilen ihtiyaçları göz önüne alarak aşağıda belirtilen programın uygulanmasına karar verilmiştir.

 Buna göre: 21 Haziran- 02 Temmuz tarihleri arasında ortaokulumuzda;

 Pazartesi: Okul bahçesinde Beden Eğitimi Öğretmeni rehberliğinde tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla sportif etkinlikler düzenlenecektir.

Salı: Ders programı aynen uygulanmaya devam edilecek, ders öğretmeni tarafından aşağıda linki verilen "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" etkinlikleri programdaki saatte ders öğretmeni rehberliğinde uzaktan eğitim ile yapılacaktır.

Çarşamba: Ders programı aynen uygulanmaya devam edilecek, ders öğretmeni tarafından aşağıda linki verilen "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" etkinlikleri programdaki saatte ders öğretmeni rehberliğinde uzaktan eğitim ile yapılacaktır.

Perşembe: "Çevremizi beraber tanıyoruz" etkinliği kapsamında öğretmenler rehberliğinde doğa yürüyüşü yapılacaktır.

Cuma: Ders programı aynen uygulanmaya devam edilecek, ders öğretmeni tarafından aşağıda linki verilen "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" etkinlikleri programdaki saatte ders öğretmeni rehberliğinde uzaktan eğitim ile yapılacaktır.


21 Haziran- 02 Temmuz tarihleri arasında ilkokulumuzda;

Pazartesi: Ders programı aynen uygulanmaya devam edilecek, ders öğretmeni tarafından aşağıda linki verilen "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" etkinlikleri programdaki saatte ders öğretmeni rehberliğinde uzaktan eğitim ile yapılacaktır.

Salı: Okul bahçesinde Beden Eğitimi Öğretmeni rehberliğinde tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla sportif etkinlikler düzenlenecektir.

Çarşamba: Ders programı aynen uygulanmaya devam edilecek, ders öğretmeni tarafından aşağıda linki verilen "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" etkinlikleri programdaki saatte ders öğretmeni rehberliğinde uzaktan eğitim ile yapılacaktır.

Perşembe: Ders programı aynen uygulanmaya devam edilecek, ders öğretmeni tarafından aşağıda linki verilen "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" etkinlikleri programdaki saatte ders öğretmeni rehberliğinde uzaktan eğitim ile yapılacaktır.

Cuma: Okul bahçesinde sınıf öğretmeni rehberliğinde sportif etkinlikler düzenlenecektir.


İlkokullar tatil arkadaşım etkinlik kitabı için lütfen tıklayınız.

Ortaokullar tatil arkadaşım etkinlik kitabı için lütfen tıklayınız.

 

Kaynak: www.tegm.meb.gov.tr